miercuri, 28 iulie 2010

A aparut noul numar BMW Magazin

Va intrebati probabil care este legatura intre mult ravnita bavareza cu motor puternic si ghemotoacele mele crosetate...aparent nici una. Dar daca totusi aveti curiozitatea sa cumparati revista veti afla chiar la pagina 80. Pentru ca minunatul nostru blog aste amintit acolo intr-un minunat articol despre minunatul meu sot si  ghemotoc partener Sergiu. Ca sa detaliez, Sergiu a castigat anul trecut concursul Joy is BMW cu lucrarea Ode to Joy.
Asadar cei de la BMW Magazin si mai precis Daniel Butnariu au scris un articol despre concurs si castigatori. Nu stiu exact cum a ajuns domnul Butnariu sa afle de ghemotoacele noastre dar ne bucuram ca a facut-o si mai ales ii multumim pentru minunatul articol pe care l-a scris si de asemenea domnului Alexandru Seremet, Corporate Communications la BMW Group Romania.
Iar eu tin sa-i multumesc extraordinar de mult prietenului, sotului si partenerului meu, domnul Sergiu Lazin pentru tot ceea ce este si ce face...
So...thank you guys:)

3 comentarii:

  1. Desi cu mare, mare intarziere, daragi Ghemotoace va multumesc pentru aprecieri si pentru participarea in concursul de anul trecut. Atentie, acum este unul nou si cel putin la fel de interesant.

    RăspundețiȘtergere