joi, 10 iunie 2010

In 19 iunie va invitam la prajiturele


Echipa Atelierul va invinta la lansarea celui de-al doilea numar al revistei, sambata, 19 iunie, la Fabrica de Pensule din Cluj (str Henri Barbusse 59-61).
      Continuand traditia inceputa in Bucuresti, vizitatorii vor avea ocazia sa admire si sa cumpere obiecte handmade realizate de membrii echipei Atelierul si de artizanii invitati.
      Eye Candy – Noul numar Atelierul – va fi proiectat pe peretii Fabricii de Pensule, iar pentru ca editia din aceasta luna sarbatoreste tot ce a mai dulce si mai frumos, vom avea pregatite prajiturele, fondante si accesorii cadou pentru doamne si domnisoare.
      Invitati speciali ai editiei – Glorioasa Fanzina!
      Tot cu aceasta ocazie anuntam deschisa si caravana handmade Atelierul – care va vizita, luna de luna, cate un oras important pentru comunitatea handmade din Romania.

      Atelierul si lumea handmade romaneasca
      Revista Atelierul a aparut din nevoia de a promova tot ceea ce inseamna handmade de calitate, de a aduna la un loc  lucruri handmade nascocite de minti creative si maini pricepute, prin intemediul vitrinelor de prezentare virtuale, analizelor de trend si interviurilor cu artistii handmade pe care ii admira.

      Ne-am propus sa sustinem si sa raspandim tot ceea ce inseamna stil de viata sanatos, ecologic, reciclare, de aceea vei gasi un spatiu consistent pe site-ul nostru dedicat acestor subiecte.
      De asemenea, incercam sa oferim o viziune practica asupra a ceea ce inseamna marketing pentru produsele handmade, prin articolele "la obiect" cu sfaturi pentru tot felul de probleme de care micii artizani se lovesc cand incearca sa isi promoveze creatiile.
      Toate aceastea si multe altele, pot fi gasite pe site-ul revistei Atelierul:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu