vineri, 3 decembrie 2010

CupHugs

Cu siguranta e greu sa incepi o zi de lucru fara o cafea sau un ceai care sa te energizeze. Si nu stiu voi cum sunteti, dar eu nu prea am timp dimineata sa le savurez acasa. Asa ca prefer varianta rapida a cafelei TO GO. Insa intotdeauna am avut o maaare problema. Paharele de carton se incalzesc inimaginabil de tare si in oricate servetele le-as infasura tot trebuie sa mut paharul dintr-o mana in alta ca un jongler. Dar am gasit solutia si m-am gandit sa o ofer si altora care au aceeasi problema: CupHugs sau mansetele pentru pahare.
Sunt confectionate din panza de bumbac la exterior si fetru pe partea interioara pentru a nu-ti mai arde mainile sau in cazul in care preferi un shake sa nu-ti inghete degetele. Si pe langa asta mentin si temperatura bauturii.
Unele dintre ele sunt accesorizate cu cate o floricica asortata. Iar cand ti-ai terminat bautura le poti transforma intr-o batara si o brosa super stylish.
Pe langa toate astea sunt si eco, pentru ca sunt reutilizabile si gadeste-te cati copaci o sa salvezi renuntand la servetele sau la benzile de carton :)Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu