sâmbătă, 18 septembrie 2010

I went to Italy and all I got is a knee scar

Ciao a tutti
Ne scuzati ca am plecat asa brusc si dintr-o data fara sa zicem nimic, dar ne doream demult o vacanta si am fugit cat ne-au tinut picioarele spre ea.
Am fost in cel mai zen loc pe care l-am fi putut gasi in Europa si la un pret cat de cat potrivit pentru buzunarele noastre. Si acest loc este Moneglia-Italia. Un orasel cochet pe riviera italiana, la marea Ligurica.
 Si n-o sa exagerez cand va spun ca am stat intr-un coltisor de Paradis, pentru ca exact asa se numea si hotelul nostru, codus de doi batranei adorabili care aveau cate o poveste pentru noi in fiecrae seara cand ne intorceam in camera.
Am mancat tone de paste cu creveti, pizza si gelato, am mers pe carari de munte-in Cinque Terre-cat n-am mers in toata viata mea de brasoveanca, si am vazut cele mai frumoase artificii pe mare, chiar in noaptea dinaintea plecarii noastre, asa ca ne-am permis sa ne imaginam ca au fost aprinse pentru noi. Singurul lucru pentru care ne-am fi intors cat mai repede acasa era pisica, dar si ea era pe maini bune asa ca am fi putut ramane linistiti acolo inca vreo 5-7 ani :P Din pacate orice concediu legal are doar 21 de zile, al nostru a avut doar 14 asa ca ne-am intors. Nu inainte sa petrecem totusi 2 zile in Milano unde m-am simtit ca in Matrix inconjurata de atatia barbati in costume negre. Milano e un oras mult pre complex ca sa-l descifrezi in doar doua zile si doar cu cateva sute de euro in buzunar. Nu, nu m-am apropiat de nici un magazin de acolo, desi mi-a fost tare greu, dar nu m-am putut abtine sa nu-mi fac o poza in fata acestui magazin:
Dar in toata nebunia de acolo am dat de un loc mai dulce decat toata inghetata din Italia, mai elegant decat orice tinuta D&G si mai sacru decat Domul insusi. Se numeste Zucchero Filato si este o mica mercerie condusa de minunata Erika. Din pacate nu am nici o poza cu magnificul loc pentru ca eram in fuga(laitmotivul intregii incursiuni in Milano) dar o sa postez poze cu ce am reusit sa-mi cumpar de acolo.
Acum suntem din nou acasa, ni s-a alaturat si pisica. Inca nu am despachetat bagajele pentru ca am hotarat sa ne prefacem pana luni ca inca mai suntem acolo(de aceea in seara asta am gatit tagliatelle al sepia nera :P)
Suntem putin tristi ca s-a terminat dar am ramas cu amintiri vizuale, olfactive, gustative care sigur se vor regasi in urmatoarele noastre creatii care vor avea un aer de dolce vita.
Asadar va prezint in cateva imagini sursa inspiratiei pentru urmatoarea colectie

And now the funny part: